Nieuws & tips en kans op 15 euro waardebon

Dag allemaal,

Wij hebben allerlei nieuwtjes en tips die wij graag via deze nieuwsbrief willen melden.

Volg ons op Facebook en maak kans op 15 euro waardebon!

Kralen.com is nu ook te vinden op Facebook. Je vindt ons op, hoe kan het ook anders, www.facebook.com/kralen. Via Facebook kun je op de hoogte gehouden worden van alle kralennieuws en tips. Als dank voor de interesse willen we 3 waardebonnen van CreaDream ter waarde van 15 euro verloten zodra we totaal 250 volgers hebben op Facebook. Ga naar facebook.com/kralen en klik op ‘vind ik leuk’ om kans te maken. De loting zal plaatsvinden zodra we minimaal 250 volgers totaal hebben.

Tip: zondag Dawanda Designmarkt in Amsterdam

Sommigen kennen wellicht Dawanda al: dé online marktplaats voor unieke handgemaakte producten. Op www.dawanda.com verkopen ontwerpers hun zelfgemaakte producten of bijzondere voorwerpen met een
beperkte oplage. Sinds kort is er nu ook een Nederlandse versie van deze website online. Om dit te vieren houden zij zondag 12 augustus van 10:00 tot 17:00 een designmarkt. 100 ontwerpers die nu al bij DaWanda actief zijn, zullen hun handgemaakte producten presenteren. Van mode, accessoires en sieraden tot baby & kind en interieur. Ga naar http://nl.dawanda.com/designmarketamsterdam/ voor meer informatie.

Tiende finale Kralen.com forum

De afgelopen maanden zijn er alweer 15 unieke winnaars gekomen bij de wekelijkse Kralen.com forum sieradenwedstrijd. Je kunt nu je stem uitbrengen via dit formulier. Succes met kiezen!Uitslag sieradenwedstrijd ‘Natuur’

Er hebben 153 personen gestemd en de winnaars zijn nu bekend. Zie hieronder de creaties van de 3 gelukkige winnaars:
Evelien Zoer
CreaJet
Marlies vd Wijngaard

Alle overige deelnemers hebben een 15% kortingscode gekregen van CreaDream. Klik hier om de stemresultaten te bekijken.

Nieuwe boeken

Wanneer er nieuwe kralenboeken zijn ben je de eerste die het hoort via de Kralen.com nieuwsbrief! Ook raden we andere hobbyboeken aan, aangezien de meeste kralenfans er ook nog andere creatieve hobby's op na houden.

Dierenhangers haken – Annemarie Arts

Dit boekje staat vol met patronen voor kleine vrolijke beestjes die in de vorm van sleutelhangers, gelukspoppetjes en boekenleggers je leven op zullen vrolijken. Doordat het om kleine figuurtjes gaat heb je lekker snel resultaat en is het ook geschikt voor starters en kinderen. Dit boek bevat 48 pagina’s en is onder andere te koop bij Bol.com voor slechts € 9,95. ISBN 978-90-5877-970-0, uitgeverij Forte Uitgevers.

Eenvoudig schminken

Een griezelig monster, vrolijke clown of een mooie paradijsvogel: met wat schmink en glitters is ieder kind snel omgetoverd in zijn favoriete dier of fantasiewezen. En welk kind wil er nu niet geschminkt worden? Voor zowel jongens als meisjes staat dit boek boordevol eenvoudige schmink ideeën! Duidelijke beschrijvingen en foto’s laten zien hoe je kinderen succesvol kunt schminken voor bijvoorbeeld een kinderpartijtje of carnaval. Dit boek bevat 64 pagina’s en is onder andere te koop bij Bol.com voor slechts € 12,95. Het is inclusief schmink setje dus je kunt er meteen mee beginnen. ISBN 978-90-213-3870-5, uitgeverij Tirion Creatief.

Christels Kerstboek kerstfiguurtjes haken – Christel Krukkert

Met de haakpatronen uit dit sfeervolle boek tover je je huis in een mum van tijd om in een kleurrijk kersthuis. Christel heeft voor haar kerstboek een engelenkoor, diverse kersthangers, een kerstboompje, kerstkransjes, een kerstman en andere kersttafereeltjes ontworpen. Vooral Rudolf het Rendier of de Engel die op een kerstbal zit wil je meteen gaan haken als je ze ziet. Dit boek bevat 48 pagina’s en is onder andere te koop bij Bol.com voor slechts € 9,95. ISBN 978-90-5877-973-1, uitgeverij Forte Uitgevers.

Weblog van de maand augustus

Even rondsurfen op het internet voor inspiratie blijft een leuke bezigheid en soms kom je een weblog tegen, die wil je gewoon met anderen delen. Kralen.com kiest daarom regelmatig twee weblogs uit die de aandacht verdienen, namelijk 1 specifiek over kralen/sieraden en 1 over enige creatieve hobby. Ken je zelf ook een leuke weblog? Mail het url naar info@kralen.com, wellicht wordt deze dan ook vermeld op Kralen.com.

Kralenweblog van de maand augustus

Dat kralenrijgwerk over de hele wereld populair is, is ook wel duidelijk dankzij de vele weblogs. Van Frankrijk tot Spanje tot Hongarije tot Israel en nu Italië: Lo scrigno dei Gioielli. De taal hoeft geen probleem te zijn, klik bij het rechtermenu op 'schemi' om alle schema's, oftewel rijgpatronen, te bekijken. Maar vergeet niet ook naar haar andere pagina's te kijken. Vooral haar geborduurde pauw ketting is een waar kunstwerk.Algemene weblog van de maand augustus

De weblog 'Just Be Happy' volg ik al een tijdje wegens haar leuke, originele haakcreaties. Inmiddels gaat haar weblog voornamelijk over iets heel anders, namelijk leuke knutsel activiteiten met kinderen. De resultaten zijn heel leuk en de ideeën zijn heel creatief. Wat het extra leuk maakt, vaak worden er goedkope basismaterialen gebruikt die je altijd wel in huis hebt. Dus heb je ideeën nodig voor een creatief middagje met een kind bezoek zeker haar weblog.Wekelijkse sieradenwedstrijd Kralen.com forum

Vrijwel dagelijks komen er nieuwe foto's van zelfgemaakte creaties op het forum. Er is iedere week een nieuwe sieradenwedstrijd. Ieder forumlid mag dan de 3 leukste sieraden van de week uitkiezen. Er zijn 6 nieuwe winnaars:

Winnares week 29

Gemaakt door NellaWinnares week 30

Gemaakt door Tineke 52Als er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen we dat graag. Veel knutselplezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Kralen.com

Je staat ingeschreven met #email. Klik hier om je e-mailadres uit ons bestand te verwijderen of te wijzigen.