Print pagina

Doel van Kralen.com

Inspiratie wissel je uit bij Kralen.com! Hierbij denken wij aan:
  • Instructies, bijvoorbeeld een leuk rijgpatroon of een vrolijke kettelvariant. Veel technieken zijn basistechnieken die wereldwijd bekend zijn. Door het duidelijk uit te leggen op de website kunnen beginners meteen aan de slag zonder een boek te hoeven kopen. Verder kunnen ervaren kralenfans tips & trucs mailen die wij vervolgens toevoegen aan de pagina. Hierdoor kun je ook van elkaar leren.
  • Tips, bijvoorbeeld leuke winkels die je niet zou willen missen als je er toevallig in de buurt bent, of leuke websites waar je nog meer kan leren. Of wat dacht je van een overzicht van alle Nederlandse kralenboeken? Tevens kun je duizenden voorbeelden vinden op Kralen.com, met weer als doel: inspiratie uitwisselen!
  • Interactief, bijvoorbeeld een leuke sieradenwedstrijd om te zien met wat voor verschillende idee├źn iedereen zoal komt. Ook het forum is erg nuttig om kennis, tips en inspiratie uit te wisselen.
We vinden het altijd erg leuk als we instructies gemaild krijgen. We voegen het dan toe aan Kralen.com waarbij duidelijk vermeld wordt wie de instructies gemaild heeft en ook eventueel een verwijzing naar website. Tevens geven wij een 20% CreaDream kortingscode als dank voor de instructies. Dus mocht je zelf nog instructies of andere nuttige informatie hebben, mail het alsjeblieft naar info@kralen.com!